In Kapelle is de bevolking massaal uitgelopen om Sinterklaas te verwelkomen. Op Ozoknol doet hij zijn ronde door het dorp dat hij vorig jaar door de coronamaatregelen moest overslaan.
Volledig scherm
PREMIUM
In Kapelle is de bevolking massaal uitgelopen om Sinterklaas te verwelkomen. Op Ozoknol doet hij zijn ronde door het dorp dat hij vorig jaar door de coronamaatregelen moest overslaan. © Johan van der Heijden

Publiek loopt massaal uit voor Sinterklaas, of hij nou met de boot, de auto of de trein komt

KAPELLE - Waar Sinterklaas zaterdag ook kwam, overal was de bevolking massaal uitgelopen om de goedheiligman te verwelkomen. In Goes, Kapelle, Oud-Vossemeer en Kamperland kon je over de koppen lopen. 

  1. Niet alleen de zieke Marley (4), ook haar familie kon even bijtanken in de ‘koninklijke’ kampeerwagen van Sophie
    PREMIUM

    Niet alleen de zieke Marley (4), ook haar familie kon even bijtanken in de ‘koninklij­ke’ kampeerwa­gen van Sophie

    Haar haartjes groeien weer en Marley (4) straalt als nooit tevoren. Maar het meisje uit het Noord-Hollandse Huizen heeft een bar en boos jaar achter de rug. Oktober vorig jaar bleek ze ernstig ziek. Met haar familie kon ze, tussen de chemo’s door, een week logeren in de pipowagen van de stichting Sophie in Westenschouwen. Dat waren superdagen, vertelt haar tante Wendy Elshout uit het Gelderse Huissen. ,,Het was zo mooi om daar even samen te kunnen zijn. Het was een perfecte week.”