Volledig scherm

Politie zoekt scooterrijder die fietsster in Goes ondersteboven reed

GOES - De politie zoekt een scooterrijder die afgelopen vrijdag tussen Goes en Wilhelminadorp een ongeluk veroorzaakte waarbij een fietsster gewond raakte.

Het ongeval vond omstreeks 11.30 uur plaats op het fietspad aan de Westhavendijk. Een 44-jarige vrouw uit Kortgene fietste over het fietspad richting de fietstunnel. Vanuit de richting Wolphaartsdijk kwam een scooter aangereden die ook het tunneltje inreed. De bestuurder van de scooter kwam door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. Een aanrijding was het gevolg en de vrouw sloeg daarbij over de kop. Ze liep lichte verwondingen op en haar fiets raakte beschadigd. De scooterrijder reed door zonder zijn gegevens achter te laten of verder te informeren naar de toestand van de vrouw.

Het slachtoffer zag dat de bestuurder van de scooter een zwarte integraalhelm op zijn hoofd had. Ook droeg hij zwarte, of in ieder geval donkere bovenkleding, en een iets lichtere broek. De politie is op zoek naar zowel de bestuurder van de scooter als getuigen van de aanrijding. Wie meer weet, wordt verzocht zich te melden via 0900-8844 of via What’s App (06-12207006).