Volledig scherm
De Berkenstraat in Goes © Willem Adriaansens

Politie zet straat af in Goes voor onderzoek naar vermeende dode

GOES - De politie doet momenteel onderzoek in de Berkenstraat in Goes. Een deel van de straat is afgezet en er is een onderzoekstent neergezet.

De politie heeft bevestigd dat het gaat om een onderzoek na de dood van een man, die zaterdagmiddag rond 16.45 uur naakt over straat liep en vervolgens in elkaar zakte. Een poging van agenten om de man te reanimeren mocht niet baten.

Er is wel een ambulanceteam aanwezig geweest, maar aangezien de man al was overleden, is de ambulance leeg weer vertrokken. De politie doet nu onderzoek om de identiteit van de man te achterhalen en om te weten te komen wat er precies is gebeurd.

Volledig scherm
De Berkenstraat in Goes © Willem Adriaansens
  1. Medewerkers van Nummer 9 in Goes zitten tijdelijk aan de overkant van de straat

    Medewerkers van Nummer 9 in Goes zitten tijdelijk aan de overkant van de straat

    GOES - Klanten van Nummer 9 in Goes moeten sinds kort aan de overkant van de straat zijn. Het eigenlijke pand van de cadeaushop annex lunchroom, aan de Lange Vorststraat, wordt verbouwd en uitgebreid om de komst van de mensen van bakkerij Jikkemiene uit Nisse mogelijk te maken. ,,Het is een spannende tijd'', zegt unitmanager Marianne van Hekke. ,,Maar de medewerkers zijn heel blij dat ze straks in een mooi nieuw pand mogen werken.''