Volledig scherm
© GPD

Politie waarschuwt voor oplichters na incident in Kapelle

KAPELLE - Het Politieteam Oosterscheldebekken waarschuwt voor oplichtingspraktijken na een incident met een oudere vrouw in Kapelle.

De vrouw kwam donderdag thuis, nadat ze boodschappen had gedaan. Aan de deur zag ze plots een man en een vrouw achter haar staan. Zij gaven zich uit als medewerkers van een supermarkt en vertelden de Kapelse dat ze zojuist in de winkel iets gestolen had. Ze moest haar pinpas afgeven en haar kassabon, zodat ze in een klein apparaatje konden checken wat er weg zou zijn genomen.  Gelukkig trapte de vrouw, die helemaal niets had gestolen, hier niet in.

De politie roept op de werkwijze van deze oplichters zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen, vooral bij oudere mensen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Leefbaar Reimerswaal: ‘Beheerder dorpshuis Krabbendijke onmiddellijk ontslaan’
    PREMIUM

    Leefbaar Reimers­waal: ‘Beheerder dorpshuis Krabbendij­ke onmiddel­lijk ontslaan’

    KRABBENDIJKE - Raadslid Marien Weststrate vindt dat de gemeente Reimerswaal dorpshuis De Meiboom in Krabbendijke moet sluiten en de beheerder moet ontslaan. In het dorpshuis trof de politie eerder deze week een hennepplantage aan. Weststrate wil dat De Meiboom voor minimaal drie maanden dicht gaat. ,,En de beheerder moet met onmiddellijke ingang worden ontslagen", zegt de fractievoorzitter van Leefbaar Reimerswaal.