Volledig scherm
© Thinkstock

Politie betrapt inbrekers op heterdaad in Krabbendijke

KRABBENDIJKE - De politie heeft donderdagavond drie personen op heterdaad betrapt toen zij probeerden in te breken in een woning aan de Oude Rijksweg in Krabbendijke..


Een getuige zag om 17.25 uur dat een vrouw aan de deur van een woning aan het rommelen was. De vrouw was samen met een man en een vrouw. Ze alarmeerde de politie en trachtte te voorkomen dat het drietal ontsnapte in hun auto. Toch wist één van de vrouwen te ontsnappen. Ze rende weg in de richting van Kruiningen.

Agenten hielden later een 23-jarige vrouw uit Den Haag en een 59-jarige man uit Utrecht aan. De weggevluchte 22-jarige vrouw, zonder vaste woon- of verblijfplaats, kon op aanwijzing van een voorbijganger op de Goversweg worden gearresteerd. De politie bracht het drietal naar het bureau waar ze zijn verhoord.

  1. Medewerkers van Nummer 9 in Goes zitten tijdelijk aan de overkant van de straat

    Medewerkers van Nummer 9 in Goes zitten tijdelijk aan de overkant van de straat

    GOES - Klanten van Nummer 9 in Goes moeten sinds kort aan de overkant van de straat zijn. Het eigenlijke pand van de cadeaushop annex lunchroom, aan de Lange Vorststraat, wordt verbouwd en uitgebreid om de komst van de mensen van bakkerij Jikkemiene uit Nisse mogelijk te maken. ,,Het is een spannende tijd'', zegt unitmanager Marianne van Hekke. ,,Maar de medewerkers zijn heel blij dat ze straks in een mooi nieuw pand mogen werken.''