Scheidend gemeentebode van Reimerswaal Gideon den Dekker krijgt uit handen van burgemeester José van Egmond de Penning van Verdienste. Zijn vrouw Lenie werd verrast met een bos bloemen.
Volledig scherm
Scheidend gemeentebode van Reimerswaal Gideon den Dekker krijgt uit handen van burgemeester José van Egmond de Penning van Verdienste. Zijn vrouw Lenie werd verrast met een bos bloemen. © Joeri Wisse

Penning van Verdienste voor scheidend gemeentebode Gideon den Dekker

KRUININGEN - Een gastheer die altijd en overal voor iedereen klaar stond. Al voor je het kon vragen, had hij het al geregeld. En niet onbelangrijk: hij toonde medeleven én humor op de juiste momenten. Uit de complimenten en superlatieven in de toespraken werd duidelijk hoeveel waardering raadsleden, ambtenaren en bestuurders van de gemeente Reimerswaal hebben voor Gideon den Dekker. 

0 reacties

  1. Linde (10) na bezoek Maxima aan Scoutinglandgoed Zeewolde: ‘Ik was eerst wel zenuwachtig’
    PREMIUM

    Linde (10) na bezoek Maxima aan Scouting­land­goed Zeewolde: ‘Ik was eerst wel zenuwach­tig’

    ZEEWOLDE - Een zichtbaar ontspannen koningin Máxima bracht vrijdag een werkbezoek aan het Scoutinglandgoed in Zeewolde. Zij liet zich rondleiden door het nieuw gebouwde Avonturenhuis en liet zich door Zeeuwse waterscouts informeren over de activiteiten van de waterscouts. Van Vincent van Belzen van de Doormangroep in Terneuzen (9), kreeg ze een bordspel overhandigd. ,,Die is voor jou!” aldus Vincent, terwijl hij met een resoluut gebaar het cadeau aan de koningin gaf. Máxima moest er hartelijk om lachen.