Behalve het Poorthuis (illustratie) met twaalf appartementen komen er ook nog tien vrijstaande woningen bij op het middenterrein van Parc Ganuenta.
Volledig scherm
PREMIUM
Behalve het Poorthuis (illustratie) met twaalf appartementen komen er ook nog tien vrijstaande woningen bij op het middenterrein van Parc Ganuenta. © -

Parc Ganuenta in Colijnsplaat nadert met Poorthuis zijn voltooiing

WISSENKERKE - Binnen drie jaar kan Parc Ganuenta in Colijnsplaat helemaal klaar zijn, verwacht Evert van de Beek van Scaldis Development Kompagnie. Daarvoor moet nog wel eerst het bijna 17 meter hoge Poorthuis worden goedgekeurd door de gemeenteraad. Maar die lijkt daar niet al te moeilijk over te doen.

 1. Woede over rigoureus maaibeleid in Yerseke: ‘De kop van elk bloemetje moet worden afgehakt’
  PREMIUM

  Woede over rigoureus maaibeleid in Yerseke: ‘De kop van elk bloemetje moet worden afgehakt’

  YERSEKE - Wuivend gras, kniehoog fluitekruid en felgeel bloeiende paardenbloemen en boterbloemen. De één geniet met volle teugen van zo’n dijk, de ander is het een doorn in het oog. Yersekenaren die in het laatste kamp zitten trekken voorlopig aan het langste eind. Dankzij het maaibeleid van Reimerswaal kijken ze sinds vorige week weer tegen strak gekortwiekte dijken aan. Boze burgers en verontwaardigde raadsleden hebben tot hun frustratie voorlopig het nakijken.
 2. Goesenaar veroordeeld tot vijf jaar cel voor incest

  Goesenaar veroor­deeld tot vijf jaar cel voor incest

  MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft vrijdag de 54-jarige Goesenaar M. L. een gevangenisstraf van vijf jaar plus een contactverbod van eveneens vijf jaar opgelegd. Daarnaast moet hij zijn slachtoffers in totaal 20.130 euro betalen. Mocht L. het contactverbod overtreden, dan wacht hem per overtreding een celstraf van twee weken, met een maximum van zes maanden. Het Openbaar Ministerie had eveneens vijf jaar cel plus een contactverbod geëist.
 1. Coronanozems herontdekken de brommer: 'Een heerlijk gevoel'
  Play

  Coronano­zems herontdek­ken de brommer: 'Een heerlijk gevoel'

 2. Gewonde bij schietpartij in Oost-Souburg, 3 aanhoudingen
  Play

  Gewonde bij schietpar­tij in Oost-Sou­burg, 3 aanhoudin­gen