Volledig scherm
Domino's Pizza in Goes. Jongens op de afbeeldingen hebben niets te maken met de overval. © Google Maps

Overval Domino's Pizza Goes op Hart van Nederland

GOES - De politie zendt aanstaande maandag bij het tv-programma Hart van Nederland beelden uit van de overval op Domino's Pizza in Goes. De overval vond plaats op maandag 30 mei 2016 om 22.05 uur.

De overvaller klom die maandag over de balie van het pizzabedrijf aan de Zusterstraat en eiste geld van de drie werknemers. Een van hen gaf de overvaller geld uit de kassa. De man ging er vervolgens vandoor. Daarbij riep hij dreigend dat ze geen politie moesten bellen. Er werd slechts een gering geldbedrag buitgemaakt.

Op de bewakingsbeelden die worden uitgezonden is de dader te zien. Verder vertelt een leidinggevende van het bedrijf over de toedracht en de impact.

De overvaller zou een blanke man tussen de 30 en 40 jaar zijn met een normaal tot mager postuur. Hij heeft een mager gezicht, lichte baardgroei en onverzorgd uiterlijk. Het zou mogelijk om een drugsverslaafde gaan. De man spreekt Nederlands en is tussen 1,75 meter en 1,80 meter lang. Hij droeg een donkerkleurige boerenpet, een donkergroene wijde trui met twee brede horizontale banen ter hoogte van de borst, en een donkerkleurige broek.

De beelden zijn te zien om 18.00 en wellicht ook om 22.30 uur.