Maarten Sas krijgt zijn onderscheiding opgespeld door zijn vrouw. Rechts burgemeester Loes Meeuwisse van Noord-Beveland achter het corona-spatscherm.
Volledig scherm
Maarten Sas krijgt zijn onderscheiding opgespeld door zijn vrouw. Rechts burgemeester Loes Meeuwisse van Noord-Beveland achter het corona-spatscherm. © Marcelle Davidse

Oud RWS-directeur Maarten Sas geridderd bij zijn afscheid

GOES - Het was een goed bewaard geheim. Maarten Sas, oud directeur/bestuurder van RWS kwam donderdag nietsvermoedend naar de opening van het nieuwe pand van Beveland Wonen in Goes. Maar al  snel kreeg hij vermoedens. Want waarom zouden zijn kinderen bij de opening van een kantoorpand komen? Omdat hij werd benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau.

  1. Horecasluiting pijnigt schelpdiercentrum Yerseke: wie gaat onze oesters opeten?
    PREMIUM

    Horecaslui­ting pijnigt schelpdier­cen­trum Yerseke: wie gaat onze oesters opeten?

    YERSEKE - In Yerseke is iedereen bloednerveus. De Nederlandse horeca is dicht en sinds een week ook de Belgische. Dat hakt erin bij kwekers, handelaren en transportbedrijven, want België is een hele grote markt. ,,De vraag naar platte oesters is gehalveerd, omdat die vooral in restaurants worden gegeten. We kijken met angst en beven uit naar kerst”, zegt Caroline Verwijs, directeur van schelpdierhandel en kweekbedrijf Krijn Verwijs.