Kees van Winkelen uit Sint-Annaland deed eerder al onderzoek naar de subsidie waarmee de gemeenschapsmunt SamenDoen is opgezet.
Volledig scherm
PREMIUM
Kees van Winkelen uit Sint-Annaland deed eerder al onderzoek naar de subsidie waarmee de gemeenschapsmunt SamenDoen is opgezet. © Leo Adriaansen

Opnieuw onderzoek naar subsidie spaarsysteem SamenDoen op Tholen

THOLEN - Onderzoekers van accountantskantoor Ernst & Young nemen de financiële verantwoording voor het opzetten van spaarpuntensysteem SamenDoen op Tholen opnieuw onder de loep. Ernst & Young doet het onderzoek in opdracht van de Europese Unie. Dat blijkt uit een brief van de gemeente Tholen aan Kees van Winkelen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Arbeidsmigrant heeft recht op privéslaapkamer, vinden de Bevelandse gemeenten
    PREMIUM

    Arbeidsmi­grant heeft recht op privéslaap­ka­mer, vinden de Bevelandse gemeenten

    KRUININGEN - Over tien jaar wonen meer dan 3000 tijdelijke werknemers uit het buitenland op de Bevelanden. Een groep qua omvang vergelijkbaar met een dorp als Rilland of Wemeldinge. Om hen allemaal fatsoenlijk te huisvesten trekken de Bevelandse gemeenten één lijn met nieuw beleid dat in september wordt voorgelegd aan de vijf gemeenteraden. Vier vragen aan de gezamenlijke woordvoerder, de Reimerswaalse wethouder Kees Verburg.