Volledig scherm
© Lezersfoto PZC

Ongeval met meerdere voertuigen op Deltaweg bij Goes

GOES - Op de Deltaweg  bij Goes is donderdagochtend rond 8.05 uur een ongeval gebeurd waarbij vier auto's betrokken waren. Bij de kop-staartbotsing raakte niemand gewond. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

De linkerrijstrook van de A58 was afgesloten. Het verkeer in en om Goes heeft daar flinke hinder van ondervonden. Met name op de A58 tussen de afrit 's-Gravenpolder en de afrit Zierikzee en op de Deltaweg (A256) stond het verkeer vast. De ANWB meldde rond 09.00 uur een file van 5 kilometer. Automobilisten moesten rekening houden met een vertraging van bijna een half uur.'

Volledig scherm
File op de afslag vanaf Goes naar de A58. © Marjoleine Kramer
  1. Klachten Poelbos Goes zijn nu dromen

    Klachten Poelbos Goes zijn nu dromen

    'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Eén punt keerde steeds maar terug op de agenda's van de dorpsraadsvergaderingen in 's-Heer Hendrikskinderen en 's-Heer Arendskerke: het Poelbos. Dan ging het over de slechte staat van de paden, de woekerende begroeiing of de sociale onveiligheid. Een riedeltje wat zich herhaalde. Tot de dorpsraden het anders aanpakten en de boel omdraaiden. De klachten werden dromen, uitgewerkt tijdens een bijeenkomst woensdag in het Heer Hendrikhuis.