Volledig scherm
De avond met ondernemers in De Vroone op 19 september gaat niet door. Er wordt een andere datum gezocht. © Willem Adriaansens

Ondernemersavond Kapelle uitgesteld

KAPELLE - De bijeenkomst met ondernemers en een afvaardiging van de gemeente Kapelle is uitgesteld. De geplande avond op 19 september blijkt voor veel ondernemers te kort dag. Er wordt nu gekeken naar een andere datum, waarschijnlijk in oktober. 

De bijeenkomst is een voortvloeisel uit de ondernemerspeiling, eerder dit jaar. De bedoeling is om ondernemers mee te laten praten over onderwerpen als dorpspromotie, bedrijventerreinen, duurzaamheid, recreatiefaciliteiten en het stimuleren van woon- en vestigingsklimaat. Aan de hand daarvan zou dan een economisch actieplan opgesteld moeten worden. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Andere locatie voor brandweerkazerne Heinkenszand lijkt uitgesloten, ondanks protest
    PREMIUM

    Andere locatie voor brandweer­ka­zer­ne Heinkens­zand lijkt uitgeslo­ten, ondanks protest

    HEINKENSZAND - Slikken of stikken. Dat gevoel overheerst bij bewoners van de Hoefbladstraat en Clara’s Pad in Heinkenszand. Een bewonersbijeenkomst afgelopen dinsdagavond heeft de onrust rondom de komst van een nieuwe brandweerkazerne in hun ‘achtertuin’ niet kunnen wegnemen. Omwonende Kim van Sabben: ,,Het kwam op ons over alsof al voor 99,9 procent zeker is dat de kazerne er komt.”