Niels Timmerman van De Smederij op de parkeerplaats voor zijn zaak: ,,Waar zijn die fietsen?"
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Timmerman van De Smederij op de parkeerplaats voor zijn zaak: ,,Waar zijn die fietsen?" © Marcelle Davidse

Ondernemers boos over afsluiting plein: ‘Dit kost omzet, net nu we weer op dreef kwamen’

GOES - Dat het parkeerterrein Damplein in Goes voor een groot deel is afgesloten, stuit ondernemers die rondom het plein zitten tegen de borst. Ze willen dat de gemeente de maatregel intrekt. ,,Dit scheelt mij omzet’’, zegt Niels Timmerman van grand-café De Smederij. ,,En dat terwijl we na corona net weer op dreef kwamen.’’

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. Linde (10) na bezoek Maxima aan Scoutinglandgoed Zeewolde: ‘Ik was eerst wel zenuwachtig’
  PREMIUM

  Linde (10) na bezoek Maxima aan Scouting­land­goed Zeewolde: ‘Ik was eerst wel zenuwach­tig’

  ZEEWOLDE - Een zichtbaar ontspannen koningin Máxima bracht vrijdag een werkbezoek aan het Scoutinglandgoed in Zeewolde. Zij liet zich rondleiden door het nieuw gebouwde Avonturenhuis en liet zich door Zeeuwse waterscouts informeren over de activiteiten van de waterscouts. Van Vincent van Belzen van de Doormangroep in Terneuzen (9), kreeg ze een bordspel overhandigd. ,,Die is voor jou!” aldus Vincent, terwijl hij met een resoluut gebaar het cadeau aan de koningin gaf. Máxima moest er hartelijk om lachen.