Olivier Aertssen in Kamperland, aan het Veerse Meer, waar hij deze weken vakantie viert.
Volledig scherm
PREMIUM
Olivier Aertssen in Kamperland, aan het Veerse Meer, waar hij deze weken vakantie viert. © Marcelle Davidse

Olivier Aertssen (15): Als Ajacied was de keus snel gemaakt

reportageIn drie jaar tijd van een Zeeuwse dorpsclub naar een driejarig contract bij Ajax. Zoiets lijkt alleen in een jongensboek te kunnen, maar voor Olivier Aertssen is het de realiteit. Natuurlijk, het was lastig om zijn vrienden en school vorig jaar achter zich te laten, maar op het veld ontwikkelde de tiener zich daarna razendsnel verder. ,,De verhuizing, weg uit Zeeland, daar zag ik het meest tegenop.’’

  1. Horecaman Jerry van Zuijlen over de coronacrisis: ‘We hebben de oorlogskas moeten aanspreken’
    PREMIUM

    Horecaman Jerry van Zuijlen over de coronacri­sis: ‘We hebben de oorlogskas moeten aanspreken’

    KAMPERLAND - Met tien horecabedrijven belandde Jerry van Zuijlen (58) medio maart op een ongekende bumpy ride, zoals hij zelf zegt. In zijn Amadore Groep zitten vier grote Walcherse en Bevelandse hotels/restaurants en zes restaurants/grand cafés die door de lockdown geheel of nagenoeg zonder gasten zaten. ,,En dat met driehonderd man personeel. Dat was wel heel spannend”, zegt hij, als hij in het restaurant van Hotel De Kamperduinen bij Kamperland terugblikt.