Volledig scherm
Een deel van het oliespoor op de Scottweg op bedrijventerrein De Poel in Goes. © 112 Midden-Zeeland

Oliespoor door Goes lijkt erger dan het is

GOES - Een lekkende auto of vrachtauto heeft een oliespoor door Goes verspreid. Volgens de gemeente lijkt het spoor door het regenachtige weer erger dan het is. Omdat niet is geconstateerd dat de olie voor gladheid zorgt, neemt de gemeente vooralsnog geen maatregelen.

Via meldingen bij de politie is de gemeente op de hoogte gebracht van het oliespoor, dat onder meer op de Scottweg en de Troelstralaan is aangetroffen. Een milieu-inspecteur is ter plekke geweest. Zodra de gemeente wel meldingen van gladheid krijgt, zal het wegdek worden schoongemaakt.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ISD geëist voor incidentje op Stationsplein in Goes

    ISD geëist voor incidentje op Stations­plein in Goes

    MIDDELBURG - Eigenlijk was het die 15e juni gewoon een vervelend incidentje, daar op het Stationsplein in Goes. Maar dat kleine incidentje was voldoende voor het Openbaar Ministerie om de ISD-maatregel tegen de 56-jarige Haarlemmer H. van der S. te eisen. Van der S. was op weg naar Vlissingen, stapte uit in Goes en babbelde wat met een paar mannen die daar stonden. Het ging over voetbal. Van der S. haalde een bal uit zijn tas, zag dat die wegrolde en schopte die in de richting van de scootmobiel van een van de drie mannen. Een lampje raakte beschadigd, de mannen wilden geld zien en omdat hij niet kon of wilde betalen en namen ze zijn tas in beslag. Van der S., met de nodige drank op, werd boos en zou tegen een been van een van de mannen hebben geschopt. Binnen de kortste keren stond de politie voor zijn neus en zit hij sindsdien achter de tralies. Mede door de talloze geflopte hulptrajecten, zijn weigering om mee te werken aan reclasseringstoezicht en het risico van een mislukte voorwaardelijke straf restte de officier niets anders dan een onvoorwaardelijke ISD-maatregel te eisen.