Na een tip van de gemeente ontdekte de politie woensdagochtend een hennepkwekerij in dorpshuis De Meiboom in Krabbendijke.
Volledig scherm
Na een tip van de gemeente ontdekte de politie woensdagochtend een hennepkwekerij in dorpshuis De Meiboom in Krabbendijke. © Marcelle Davidse

Nog geen aanhoudingen voor wietplantage in dorpshuis Krabbendijke

KRABBENDIJKE - Voor de vondst van een professioneel aangelegde hennepkwekerij met 494 planten onder het podium van dorpshuis De Meiboom in Krabbendijke zijn nog geen aanhoudingen verricht. Dat laat een woordvoerder van de politie weten.

De wietplanten werden woensdagochtend ontdekt, nadat de gemeente Reimerswaal -eigenaar van het pand- onraad rook. Behalve een opvallend hoge energierekening, vond de gemeente het ook vreemd dat binnen in het pand camera's waren geïnstalleerd.

De beheerder van het dorpshuis, Cees C., is volgens de politie ‘uitgenodigd voor een verhoor’. Dat heeft nog niet plaatsgevonden.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Inger zag na maanden gehandicapte Rosan weer: ‘Ik moest mijn eigen dochter ontlopen’
    PREMIUM
    video

    Inger zag na maanden gehandicap­te Rosan weer: ‘Ik moest mijn eigen dochter ontlopen’

    HEINKENSZAND - Dan lacht ze, dan weer huilt ze, dan wordt ze 's nachts wakker en schreeuwt om mama en papa. Rosan Ouwerkerk uit Heinkenszand is 27 jaar maar heeft het ontwikkelingsniveau van een peuter en kan niet praten. Leg dan maar eens uit waarom papa en mama al maanden niet meer op bezoek mogen komen vanwege een sluimerend virus dat rondwaart in de samenleving. ,,Ik moest de tas met ijsthee en chips voor haar aan het hek hangen, want ze mocht ons echt niet zien", vertelt moeder Inger.