Waterschap Brabantse Delta is gestart met de renovatie van de afvalwaterpersleiding (AWP), die loopt van industrieterrein Moerdijk tot aan de rioolwaterzuivering in Bath. Op de foto Niels Mureau van het Waterschap bij het vernieuwde tracé.
Volledig scherm
PREMIUM
Waterschap Brabantse Delta is gestart met de renovatie van de afvalwaterpersleiding (AWP), die loopt van industrieterrein Moerdijk tot aan de rioolwaterzuivering in Bath. Op de foto Niels Mureau van het Waterschap bij het vernieuwde tracé. © Marcelle Davidse

Nieuwe ‘snelweg’ tussen Bath en Markiezaat voor miljoenen liters vies water

BATH - Dat er tussen Bath en knooppunt Markiezaat een extra ‘snelweg’ wordt aangelegd, zal de meeste mensen ontgaan. Hij bevindt zich dan ook onder de grond. Maar belangrijk wordt-ie wel: de extra afvalwaterpersleiding stuurt straks dagelijks miljoenen liters Brabants afvalwater naar de zuiveringsinstallatie bij Bath.

  1. Prinsenland heeft periodetitel voor het grijpen, Halsteren klopt Kruiningen; MOC’17 wint
    PREMIUM
    zaterdag 3b

    Prinsen­land heeft periodeti­tel voor het grijpen, Halsteren klopt Kruiningen; MOC’17 wint

    Met een eenvoudige 3-0 overwinning op Bruse Boys zette Prinsenland een belangrijke stap richting de eerste periodetitel. Een gelijkspel in het inhaalduel bij rode lantaarndrager SKNWK volstaat om de prijs binnen te harken. Concurrent Moc’17 kwam met de hakken over de sloot bij ZSC’62: 0-1. Halsteren won met dezelfde nipte marge bij Kruiningen. Kapelle en Tholense Boys deelden de punten: 2-2.