Volledig scherm
Escape Room in Kamperland.

Nieuwe eigenaren voor Uithaven Kamperland

KAMPERLAND - De Uithaven in Kamperland heeft een nieuwe eigenaar.

Het Wemeldingse bedrijf Sunseeker Benelux wil de Uithaven omtoveren tot een jachthaven met onder meer een overdekte winterstalling voor boten.

Met het verdwijnen van eigenaren Alex en Marjo de Zwart is ook een einde gekomen aan verschillende activiteiten in de Uithaven. De botsauto's, het Planetarium en 't Spuistraatje zijn na de overname op 1 september gesloten. Wel actief blijven de onlangs geopende escape rooms en het lasergamen.

Winterstalling

Tom Wigmore en Dion de Hamer van Sunseeker Benelux willen een deel van de gebouwen omtoveren tot een overdekte winterstalling voor boten. Achter het voormalige Spuistraatje komt een nieuwe hal te staan, waar mensen vanaf de winter van 2017/2018 hun boot kunnen stallen.

De eerste verbouwing begint binnenkort. Restaurant De Jagklub verhuist van de eerste verdieping naar de begane grond. Als alles volgens plan verloopt, opent de eetgelegenheid met een nieuwe naam en andere eigenaren in april volgend jaar.

Voorlopig blijft de term Uithaven nog van kracht. Het is nog niet bekend welke naam het complex in de toekomst gaat dragen.

www.uithaven.nl

www.sunseeker.nl