Volledig scherm
Inge van den Boomen. © Mary Remijnse/Adrz

Nieuwe directeur voor Cederhof in Kapelle

KAPELLE - Inge van den Boomen wordt de nieuwe directeur-bestuurder van Stichting Ouderenzorg Kapelle, Cederhof. Zij volgt daar Eelke de Jong op, die na bijna dertig jaar afscheid neemt. Van die dertig jaar was hij 25 jaar directeur.

Van den Boomen was voorheen werkzaam als manager PO & O bij het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis. Daarvoor had zij diverse managementfuncties bij verschillende zorg- en overheidsorganisaties. 

Ervaring

,,Mevrouw Van den Boomen heeft uitgebreide kennis en ervaring in de zorg vanuit zowel beleid als uitvoeringspraktijk. Zij is daarmee de juiste persoon om de kwaliteit van zorg, wonen en welzijn die Cederhof biedt aan de inwoners van Kapelle, te waarborgen”, aldus de voorzitter van de Raad van Toezicht Iris De Vries.

Cederhof levert een scala van diensten aan de inwoners van de gemeente Kapelle. Allemaal op het gebied van zorg, welzijn en wonen voor ouderen. De organisatie telt bijna driehonderd medewerkers en vrijwilligers. Van den Boomen start haar werkzaamheden bij Cederhof op 1 februari van het komende jaar.

Volledig scherm
Eelke de Jong (foto) wordt bij Cederhof opgevolgd als directeur door Inge van den Boomen. © Johan van der Heijden
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement