Volledig scherm
Adrie van der Maas plaatst een kroon op de woning, rechts Fraanje-directeur Martijn van Sabben. © Johan Van Der Heijden

Nieuwbouwproject De Kroon op Kortgene van start

KORTGENE - De kroon op het werk zetten, terwijl het werk nog moet beginnen. In Kortgene gebeurde het donderdagmiddag tijdens de aftrap van het nieuwbouwproject De Kroon op Kortgene.

Terwijl wethouder Adrie van der Maas (gemeente Noord-Beveland) en directeur Martijn van Sabben (aannemingsbedrijf Fraanje) donderdagmiddag de eerste paal heien voor appartementengebouw De Stoet, trekken vijf toekomstige bewoners een ‘huis’ op. Met het plaatsen van een figuurlijke gouden kroon op de schoorsteen is het officiële startsein een feit.

In de wijk Stadspolder bouwt Fraanje de komende jaren 45 woningen en 10 appartementen. Voor de gemeente Noord-Beveland is De Kroon op Kortgene één van de grootste (particuliere) woningbouwprojecten van de afgelopen jaren.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Familieleden van van verongelukte fietsers in Goes: ons leven heeft glans verloren

    Familiele­den van van verongeluk­te fietsers in Goes: ons leven heeft glans verloren

    MIDDELBURG - Met een grote foto onder zijn arm komt Bas Wolferts de rechtbank in Middelburg binnen. Het verliefde stel op de foto is zijn 33-jarige schoonzus Alice Dessi uit Goes en haar 30-jarige Macedonische vriend Miki Trpkovski. Ze zaten in de nacht van 28 oktober 2018 samen op een fiets toen ze bij het oversteken van de Van de Spiegelstraat in Goes werden aangereden door een auto. Ze overleefden de klap niet.