Volledig scherm
Nieuw schoolplein De Tweemaster in Goes feestelijk geopend. © Luc Oggel

Nieuw schoolplein De Tweemaster in Goes feestelijk geopend

GOES - Leerlingen van openbare basisschool De Tweemaster / Taal Expertise Centrum (TEC) in Goes kunnen naar hartelust buitenspelen.

Donderdag is hun nieuwe plein met maar liefst negen speeltoestellen feestelijk geopend. Wethouder Derk Alssema zei, verwijzend naar de muurschildering die kunstenaar Stephan Thelen eerder dit jaar maakte, zo 'trots als een pauw' te zijn op het feit dat kinderen met hele verschillende achtergronden en afkomst samen op school zitten en samen spelen op het nieuwe plein.

Het was ook de reden om een officieus 'keurmerk' uit te delen: een sticker met de tekst 'onwijs Goes onderwijs'. Die plakte hij met hulp van de oudste en de jongste leerling van de school op de deur. Alssema opende het plein door een basketbal door een ring te gooien.

Leerlingen van openbare basisschool De Tweemaster / Taal Expertise Centrum (TEC) in Goes kunnen naar hartelust buitenspelen. Donderdag is hun nieuwe plein met maar liefst negen speeltoestellen feestelijk geopend. Wethouder Derk Alssema zei, verwijzend naar de muurschildering die kunstenaar Stephan Thelen eerder dit jaar maakte, zo 'trots als een pauw' te zijn op het feit dat kinderen met hele verschillende achtergronden en afkomst samen op school zitten en samen spelen op het nieuwe plein. Het was ook de reden om een officieus 'keurmerk' uit te delen: een sticker met de tekst 'onwijs Goes onderwijs'. Die plakte hij met hulp van de oudste en de jongste leerling van de school op de deur. Alssema opende het plein door een basketbal door een ring te gooien.