Sjaantje van der Tang in haar winkel in Middelburg.
Volledig scherm
Sjaantje van der Tang in haar winkel in Middelburg. © Ruben Oreel

Na Honeypie opent ook Middelburgs Si-sa-soep een tweede vestiging in Goes

MIDDELBURG – Na theehuis Honeypie kan Goes binnenkort weer een Middelburgse ondernemer verwelkomen. Sjaantje van der Tang hoopt in april de tweede vestiging van haar winkel Si-sa-soep te openen aan de Grote Kade 44.

Het pand aan de Grote Kade was jarenlang het onderkomen van drogisterij Den Herder. Daarna huisde speelgoedwinkel Vissertoys er enige tijd, maar eigenaar Marco Visser miste de aanloop en verkaste vorig jaar naar de Lange Vorststraat.

Stockfoto Grote Kade 44 in Goes. Toekomstig onderkomen van Si-sa-soep en daarvoor van speelgoedwinkel Vissertoys en drogisterij Den Herder.
Volledig scherm
Stockfoto Grote Kade 44 in Goes. Toekomstig onderkomen van Si-sa-soep en daarvoor van speelgoedwinkel Vissertoys en drogisterij Den Herder. © Michiel Bouwman

Van der Tang denkt dat Si-sa-soep en Honeypie aan de naastgelegen Bierkade een goede combinatie vormen voor wat reuring bij de Goese jachthaven. „Wij trekken hetzelfde soort publiek”, legt ze uit. „Als mensen bij Honeypie komen, is dat kans groot dat ze ook even bij ons komen kijken. En andersom.” Honeypie is het theehuis van Helen en Greg Bihi-Zenou. Na tien succesvolle jaren in Middelburg openden zij in oktober vorig jaar een tweede vestiging in Goes.

Bij Si-sa-soep verkopen Van der Tang en haar vaste medewerkster Astrid Verbart onder meer Scandinavische baby- en kinderkleding, speelgoed en interieur- en cadeauartikelen. In Middelburg is de winkel te vinden aan de Langeviele 81. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement