Volledig scherm
In het stadhuis op de Grote Markt werd gestopt om te luisteren naar Wessel & Co. (foto) © Johan Van Der Heijden

Mystery Tour in Goes weet nog altijd te boeien

GOES - Het nieuw leven inblazen van de Mystery Tour in Goes was een schot in de roos. Honderdzestig mensen trokken vrijdagavond door de binnenstad voor een portie cultuur.

Meer deelnemers konden er ook niet mee. Er was plaats voor maximaal vier groepen van veertig mensen. En waar de organiserende toneelvereniging Heer Hendrik vooraf had aangekondigd dat ook aan de zaal (café Baarends) nog wel kaarten konden worden gekocht, moest ze eerder deze week toch aankondigen dat het geen zin meer had om op de bonnefooi te komen.

De Mystery Tour werd tot 2015 elke twee jaar gehouden door de ter ziele gegane toneelvereniging Als ‘n Dijk. Heer Hendrik vond het zonde dat het evenement zou verdwijnen en heeft het overgenomen. Deelnemers werden tijdens hun tocht getrakteerd op onder meer cabaret, toneel, poëzie en muziek. Dat laatste was bijvoorbeeld het geval in de trouwzaal van het stadhuis op de Grote Markt.

De band Woodworks zorgde na de Mystery Tour voor de nodige sfeer tijdens de afterparty in café Baarends.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ondergronds leggen van stroomkabels bij Krabbendijke kost minimaal 40 miljoen
    PREMIUM

    Onder­gronds leggen van stroomka­bels bij Krabbendij­ke kost minimaal 40 miljoen

    KRABBENDIJKE - Het onder de grond leggen van de bestaande 380kV-hoogspanningslijn bij Krabbendijke gaat tussen de 40 en 60 miljoen euro kosten. De goedkoopste optie volgt grofweg de route van de huidige kabels, de duurste variant gaat met een grote boog om het dorp en loopt zelfs deels langs de A58. De derde route, die ook ten zuiden van het dorp loopt, zal zo'n 55 miljoen kosten, zo is vandaag bekend geworden.