Zanger/gitarist Wim Steenbakker staat op zondag 25 november in de finale van de Sweet Sorrow Award.
Volledig scherm
Zanger/gitarist Wim Steenbakker staat op zondag 25 november in de finale van de Sweet Sorrow Award. © Marcelle Davidse

Muzikant Wim Steenbakker uit Wemeldinge in finale van Sweet Sorrow Award

videoWEMELDINGE - Wim Steenbakker staat in de finale van de Sweet Sorrow Award 2018. Op zondag 25 november is de Wemeldingse zanger en gitarist één van de zes finalisten. Plaats van handeling is het Utrechtse conservatorium.

De Sweet Sorrow Award is een zangwedstrijd in de genres klassiek, lichte muziek en singer-songwriters. Een vakjury en het aantal likes op youtube hebben bepaald wie er door mochten naar de finale in Utrecht. In die finale zingen alle finalisten het lied waarmee ze hebben deelgenomen. Daarnaast zingen ze een finalelied uit het Sweet Sorrowrepertoire. 

Wie het beste zingt en ook nog eens de beste performance heeft, wacht een hoofdprijs van 2000 euro. Voor nummer twee ligt er 1000 euro klaar. De overige finalisten krijgen allemaal 250 euro. Daarnaast bepaalt het aanwezige publiek de winnaar van de publieksprijs, die 1500 euro bedraagt.

Steenbakker zal tijdens de finale zijn inzending Avond van Boudewijn de Groot en een Sweet Sorrownummer zingen. Meer informatie over de zangwedstrijd en kaartjes via: sweetsorrow.nl. Wie meer over de Wemeldingse artiest wil weten, kan terecht op wimsteenbakker.nl.

Het nummer waarmee Wim Steenbakker de finale haalde, is hier te zien: 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement