Volledig scherm
Muziekfestival Nisse vorig jaar. © Johan van der Heijden

Muziekfestival Nisse pakt uit met muziek, eten en drinken

NISSE - Drie dagen met muziek, eten en drinken. Dat is muziekfestival Nisse. Morgenavond gaat het festival van start met akoestische muziek.

Het hart van Nisse is morgen, zaterdag en zondag omgetoverd tot een festivalterrein. Meer dan tachtig vrijwilligers zijn die dagen in touw om alles in goede banen te leiden. 

De bands SAM Acoustic en DD (De Dijk tribute band)  trappen vrijdagavond af.  De aanvang is 20.00 uur.

Zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur gaat het festival verder met een vol programma. Voor iedere smaak is er wel wat te vinden.  Uiteraard is er veel muziek. Op drie podia treden bands als Spaaij Gypsyband, Mood 66 en Open Doors project. De avond wordt afgesloten met een optreden van Mirage, de Fleetwood Mac tributeband. 

Wie meer heeft met dialect kan tussen 14.00 en 18.00 uur terecht in de Mariakerk bij het Dialectfestival met optredens van onder anderen Hein Augusteijn en Brabo Mundo. In de pauzes zijn animaties te zien van studio Mitt. 

Ook zaterdagmiddag is onder de titel ‘Lekker uit Zeeland’ een markt met hippe spullen en lekker eten en drinken zoals fruit, kaas, rosé of mossels en oesters. Voor kinderen is er een kinderplein en ze kunnen meedoen aan een workshop taarten versieren.

Muziekfestival Nisse wordt zondag afgesloten met een retrodag met klassieke auto’s en motoren, rock-'n-roll-muziek en een vintagemarkt. Alle informatie over het festival en de toegangsprijzen is te vinden op Facebook (Muziekfestival Nisse) en pastorale.nl.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement