Volledig scherm
Margo Mulder, Alex Lakké en René Verhoef toosten op de opening van de nieuwe Goese horecagelegenheid Baas Beveland. © Johan Van Der Heijden

Midcity en De Post zijn passé, Baas Beveland is de nieuwe stek aan de Goese Markt

GOES - Twee bekende namen in het Goese uitgaansleven - De Post en Midcity - zijn sinds donderdag verleden tijd. De twee cafés zijn samengevoegd en gaan nu door het leven als Baas Beveland.

De nieuwe zaak werd donderdagavond geopend door burgemeester Margo Mulder. Bij Baas Beveland kunnen gasten vanaf nu ook een hapje eten. Maar lekker uitgaan blijft ook gewoon mogelijk. Zaterdag is er een feest met DJ Neilz Whiz en DJ Amyntas.

De Goese horeca-ondernemers Alex Lakké en René Verhoef zijn de eigenaren van Baas Beveland. Volgens hen wordt het steeds moeilijker om een café te runnen zonder dat er eten wordt geserveerd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Familieleden van van verongelukte fietsers in Goes: ons leven heeft glans verloren

    Familiele­den van van verongeluk­te fietsers in Goes: ons leven heeft glans verloren

    MIDDELBURG - Met een grote foto onder zijn arm komt Bas Wolferts de rechtbank in Middelburg binnen. Het verliefde stel op de foto is zijn 33-jarige schoonzus Alice Dessi uit Goes en haar 30-jarige Macedonische vriend Miki Trpkovski. Ze zaten in de nacht van 28 oktober 2018 samen op een fiets toen ze bij het oversteken van de Van de Spiegelstraat in Goes werden aangereden door een auto. Ze overleefden de klap niet.