Volledig scherm
Dit bord kan straks weg. Op de plek van de meubelhal komen woningen. © Rob Paardekam

Meubelhal aan de Leliestraat in Goes maakt plaats voor woningen

GOES - Op de plek van de kleding- en meubelhal van het Leger des Heils aan de Leliestraat in Goes komen in de toekomst woningen. De gemeente staat welwillend tegenover het verzoek dat door een ontwikkelaar is ingediend.

Daarmee staat het licht nog niet definitief op groen. De normale procedures moeten nog worden doorlopen. ,,Maar in principe zijn we er positief over'', zegt wethouder Derk Alssema.

Vier huizen

Op het perceel - gelegen in de driehoek tussen de Leliestraat, Beatrixlaan en Heernisseweg - staan behalve de loods van het Leger des Heils nog wat andere verouderde bedrijfsgebouwtjes. De gemeente denkt dat het gebiedje opknapt als die plaats maken voor woningen. Naar verwachting is er plaats voor vier huizen.

Het Leger des Heils heeft de hal aan de Leliestraat in de toekomst niet meer nodig, omdat ze alle activiteiten in Goes wil concentreren in een nog te bouwen pand op bedrijventerrein Klein Frankrijk. De organisatie hoopt daarmee de toeloop te vergroten. De meubelhal aan de Leliestraat ligt nu heel erg verscholen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement