Volledig scherm
Een impressie van Aedes Maritima, het appartementencomplex dat gepland staat aan de Oude Haven in Colijnsplaat. © Kort Geytenbeek Architecten

Metamorfose Oude Havengebied in Colijnsplaat centraal tijdens inloopavond

COLIJNSPLAAT – Het Oude Havengebied in Colijnsplaat wacht een metamorfose. Inwoners die willen weten wat de reconstructie zoal inhoudt, kunnen maandag 22 oktober binnenwippen bij dorpshuis De Brug. 

Daar presenteert de gemeente Noord-Beveland tussen 19.30 en 21.30 uur het plan dat de Oude Haven moet omtoveren in een mooi verblijfsgebied. Aan het ontwerp hebben verschillende partijen meegewerkt: de Colijnsplaatse dorpsraad en ondernemersvereniging, watersportvereniging Noord-Beveland, Aedes Maritima en Buro Ruimte & Groen. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Inzamelingsactie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’
    PREMIUM
    video

    Inzame­lings­ac­tie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’

    COLIJNSPLAAT - Mensen die hun geliefde kunnen begraven. Mariola en Edward Schmitz uit Goes zijn er stiekem jaloers op. Hun dochter Diana is al vermist sinds 13 januari, de dag dat ze vermoedelijk van de Zeelandbrug sprong en de dood vond in het ijskoude water. Haar lichaam is nooit gevonden en dat is voor het gezin onverteerbaar. Met een inzamelingsactie, die vandaag is gestart, hopen ze geld in te zamelen om haar te vinden. ,,Wij willen kunnen rouwen.”