Screenshot van de digitale raadsvergadering van dinsdag 24 februari. Volgens Marien Weststrate heeft burgemeester José van Egmond de besloten digitale vergadering die nadien werd gehouden niet volgens de regels geleid.
Volledig scherm
PREMIUM
Screenshot van de digitale raadsvergadering van dinsdag 24 februari. Volgens Marien Weststrate heeft burgemeester José van Egmond de besloten digitale vergadering die nadien werd gehouden niet volgens de regels geleid. © Gemeente Reimerswaal

Marien Weststrate: ‘Besluit dat in 15 seconden moest worden genomen is ongeldig’

KRUININGEN - Vijftien seconden duurde de besloten digitale raadsvergadering. En Marien Weststrate, die zijn digitale handje had opgestoken, werd volgens eigen zeggen ‘totaal genegeerd’ door voorzitter José van Egmond. ,,Een spelletje dat stinkt”, oordeelt de voorman van Leefbaar Reimerswaal. Hij dient een klacht tegen haar in bij de gemeente én CvdK Han Polman.

 1. Kapelse mondhygiënisten boos over naam nieuw sportcentrum: ‘Wij waren eerst met ‘De Bloesem’
  PREMIUM
  POLL

  Kapelse mondhygië­nis­ten boos over naam nieuw sportcen­trum: ‘Wij waren eerst met ‘De Bloesem’

  KAPELLE - De eigenaressen van Mondhygiënistenpraktijk De Bloesem in Kapelle zijn allesbehalve blij dat het nieuwe sportcentrum in het dorp óók ‘De Bloesem’ gaat heten. ,,Het is echt belachelijk. Er is totaal geen overleg geweest. We zitten al dertien jaar met deze naam in dezelfde straat als het gemeentehuis”, zegt Tina Kakebeeke. Zij en haar collega’s laten het er niet bij zitten.
 1. Hardloper Erwin Harmes snakt naar een wedstrijd
  Play

  Hardloper Erwin Harmes snakt naar een wedstrijd

 2. Eerste testevent in Grote Kerk Veere: 'Blij dat het mag'
  Play

  Eerste testevent in Grote Kerk Veere: 'Blij dat het mag'