Volledig scherm
PREMIUM
Jumbo ziet, nu de Agrimarkt-keten is ingelijfd, waarschijnlijk af van uitbreiding van het filiaal aan de Marconistraat. Goes wil ondertussen verder met een visie voor het Marconigebied. Eén van belangrijkste uitgangspunten is dat de Edisonweg (foto) de doorgaande route met tweerichtingsverkeer wordt. © Joeri Wisse

Marconigebied Goes wacht miljoeneninvestering; Jumbo breidt niet verder uit

GOES - De uitbreiding van supermarkt Jumbo aan de Marconistraat in Goes is zo goed als zeker van de baan. Wethouder Loes Meeuwisse acht die kans, nu Jumbo de Agrimarkt heeft ingelijfd,  ‘niet realistisch’.

Vóórdat bekend werd dat Jumbo de zes winkel van Agrimarkt kocht, had de supermarktketen nog plannen om flink uit te breiden aan de Marconistraat. Het concern had  interesse in de al jaren verpauperde voormalige Renault-garage aan de overkant. Daar zouden parkeerplekken kunnen komen die door uitbreiding van de winkel zouden verdwijnen. Ironisch genoeg was het uitgerekend de Agrimarkt die in juni nog protest aantekende tegen die plannen én de bouw van de Lidl op de oude plek van de Gamma.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement