Man woont maand illegaal in stookhok Goes

GOES - In het stookhok van een appartementencomplex aan de Albert Joachimikade in Goes-centrum heeft de politie donderdagochtend een man gevonden die daar illegaal verbleef. Vermoedelijk woonde hij daar al zo'n vier weken.

Woningcorporatie RWS ontving vorige week een tip over de illegale bewoning. Een bewoner had de man zien lopen. In samenspraak met de politie hebben ze de man donderdagochtend benaderd. 

De man was een bekende van de politie en heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. Hij verkeerde in goede gezondheid. De politie heeft hem een alternatieve slaapplek aangeboden, maar de man weigerde die aan te nemen.  

In het stookhok, te bereiken via een vlizotrap, stond alleen een bed. De ruimte is ontruimd en er is een nieuw slot op het luik geplaatst. Ook worden er nieuwe sloten op de deuren van het appartementencomplex gezet.

Volledig scherm
© Twitter/Wijkagent Goes West
  1. Medewerkers van Nummer 9 in Goes zitten tijdelijk aan de overkant van de straat

    Medewerkers van Nummer 9 in Goes zitten tijdelijk aan de overkant van de straat

    GOES - Klanten van Nummer 9 in Goes moeten sinds kort aan de overkant van de straat zijn. Het eigenlijke pand van de cadeaushop annex lunchroom, aan de Lange Vorststraat, wordt verbouwd en uitgebreid om de komst van de mensen van bakkerij Jikkemiene uit Nisse mogelijk te maken. ,,Het is een spannende tijd'', zegt unitmanager Marianne van Hekke. ,,Maar de medewerkers zijn heel blij dat ze straks in een mooi nieuw pand mogen werken.''