Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Man uit Arnemuiden aangehouden voor doorrijden na ongeluk

ARNEMUIDEN - De politie heeft een 36-jarige inwoner van Arnemuiden aangehouden voor betrokkenheid bij de aanrijding van een fietser in Middelburg, op vrijdag 4 juni.

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Heerlijk vakantievieren op een bouwplaats zonder faciliteiten bij de Veerse Kreek
  PREMIUM

  Heerlijk vakantie­vie­ren op een bouwplaats zonder facilitei­ten bij de Veerse Kreek

  WOLPHAARTSDIJK - ,,Is er straks al wel wat leven op het nieuwe park?” vroeg Arnon Boone toen hij een vakantiehuis boekte in maart. Roompot zou hem hebben gezegd dat eind juli de linkerhelft van Park Veerse Kreek klaar zou zijn. Nu zit Arnon (21) met acht vrienden in een groot huis op het park en lacht: ,,De linkerhelft van het park af? Alleen dit hoekje is net klaar, nog niet eens 20 van de 280 huizen.”
 3. Steenbergenaar vier jaar achter de tralies voor overval tankstations

  Steenberge­naar vier jaar achter de tralies voor overval tankstati­ons

  MIDDELBURG - De 37-jarige R. de C. uit Steenbergen is vrijdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier jaar. Het vonnis was conform de eis. Twee kornuiten van De C., de 25-jarige S. T. uit Rucphen en L. D. uit Made (20) kregen celstraffen van twee jaar waarvan één voorwaardelijk, respectievelijk een jaar waarvan 169 dagen voorwaardelijk plus een taakstraf van 240 uur opgelegd..