Volledig scherm
Het station in Kapelle. © Google Maps

Man slaat vrouw en twee meisjes op de billen in Kapelle

KAPELLE - De politie onderzoekt meldingen over een onbekende man die in de buurt van het station in Kapelle een vrouw en twee meisjes heeft lastiggevallen. Hij zou ze afgelopen vrijdag op hun billen hebben geslagen. Dat heeft de politie vandaag bekendgemaakt.

De vrouw en twee meisjes hebben nog geen aangifte gedaan, maar doen dat mogelijk wel als de man wordt aangehouden.  Over de leeftijd van het drietal doet de politie geen mededelingen.  

De onbekende man betastte de slachtoffers toen hij hen op een donkergekleurde fiets voorbijreed. Dat gebeurde in de omgeving van het station, tussen 16.00 en 23.00 uur. De slachtoffers meldden zich pas later bij de politie.

Het signalement van de man luidt als volgt: blank, normaal postuur, lengte tussen 1.80 en 1.90 meter. Donker haar, met opgeschoren zijkanten. Het haar op zijn hoofd is langer. Vermoedelijk is de man ongeveer 30 jaar. Hij reed op een zwarte fiets zonder verlichting.

 De politie vraagt getuigen zich te melden. Dat kan door te bellen (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Wie beschikt over bewakingsbeelden of dashcambeelden wordt ook gevraagd contact op te nemen met de politie.