Volledig scherm
© Politieteam Oosterscheldebekken

Man geeft kopstoot bij broodafdeling supermarkt Goes, politie zoekt getuigen

GOES - Bij een supermarkt aan de Van Doornestraat in Goes is vorige week zaterdag een klant mishandeld. Nadat er bij de broodafdeling irritatie ontstond gaf een man het slachtoffer een kopstoot. De verdachte verliet daarna meteen de winkel.

Het incident gebeurde zaterdag 16 mei rond 16.30 uur toen drie mannen op de broodafdeling stonden te wachten. Zij raakten zichtbaar geïrriteerd. Een andere klant sprak hen erop aan, waarna één van de mannen hem een kopstoot gaf. 

Getuigen

De mishandeling is op bewakingscamera's vastgelegd, waardoor de politie een goed beeld heeft van het signalement van de verdachte. Het betreft een lange (195 cm) blanke man van ongeveer 30 a 35 jaar oud. Hij droeg op het moment van het incident witte sportschoenen, een felrode trainingsbroek en een grijze sweater van het merk Puma. De man is kalend en sprak accentloos Nederlands.

De man werd op het moment van het incident vergezeld door twee andere mannen. Volgens omstanders zijn de drie direct vanuit werk naar de supermarkt gegaan. Mogelijk waren zij dus in Goes en omgeving aan het werk.

De politie vraagt mensen die meer weten over het incident of iemand herkennen in het signalement van de verdachte om zich te melden bij de politie. Dat kan per telefoon (0900-8844 of anoniem 0800-7000), WhatsApp (0612207006), of het meldformulier op de site van de politie.

  1. Stichting Jayden haalde in tien jaar één miljoen euro op. ‘Het besluit om te stoppen geeft rust, maar we zullen de saamhorigheid missen’
    PREMIUM

    Stichting Jayden haalde in tien jaar één miljoen euro op. ‘Het besluit om te stoppen geeft rust, maar we zullen de saamhorig­heid missen’

    GOES - In tien jaar tijd met tal van evenementen meer dan één miljoen euro ophalen voor de bestrijding van neuroblastoom kinderkanker. Dat is een prestatie van wereldformaat. Reden voor de gemeente Goes om de ouders van de in 2009 overleden Jayden en de andere bestuursleden van de stichting te onderscheiden met de Frans Naereboutpenning.