Volledig scherm
Foto ter illustratie © Eldridge Pentury

Man aangehouden voor overlast bij tankstation Kats

KATS - Een 28-jarige man uit Polen zonder vaste woon- of verblijfplaats is maandagavond aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs. Hij zorgde voor overlast bij het tankstation op de 1ste Deltaweg bij Kats. 

De man wilde eten en drinken van het tankstation, maar gaf ook aan dit niet te kunnen betalen. Nadat hij de zaak uitgewerkt was, bleef hij op een hinderlijke manier op het terrein rond het pompstation rondhangen. Zijn auto zette hij midden op de oprit. Hierdoor werd het voor andere automobilisten lastig het tankstation te bereiken. Een medewerker belde de politie. 

Agenten lieten de man een blaastest doen, maar hij bleek geen alcohol te hebben genuttigd. Wel bleek dat hij drugs (amfetamine) had gebruikt. Omdat de man al meerdere overlastzaken op zijn naam heeft staan, is hij voor verhoor meegenomen naar het politiebureau in Goes. 

Hij kreeg een rijverbod van 48 uur opgelegd en mocht daarna het bureau verlaten. 

  1. Medewerkers van Nummer 9 in Goes zitten tijdelijk aan de overkant van de straat

    Medewerkers van Nummer 9 in Goes zitten tijdelijk aan de overkant van de straat

    GOES - Klanten van Nummer 9 in Goes moeten sinds kort aan de overkant van de straat zijn. Het eigenlijke pand van de cadeaushop annex lunchroom, aan de Lange Vorststraat, wordt verbouwd en uitgebreid om de komst van de mensen van bakkerij Jikkemiene uit Nisse mogelijk te maken. ,,Het is een spannende tijd'', zegt unitmanager Marianne van Hekke. ,,Maar de medewerkers zijn heel blij dat ze straks in een mooi nieuw pand mogen werken.''