Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Man aangehouden na vechtpartij in Goes

GOES - Een 33-jarige man is zaterdagavond aangehouden op verdenking van bedreiging en vernieling na een vechtpartij op de Klaphekkeweg in Goes. De aangehouden man raakte bij het gevecht ook zelf gewond.

De man probeerde een meisje te versieren terwijl zij daar niet voor open stond. Hij kon dat niet goed hebben, waarna hij tot bedreigen overging. Hij vernielde in zijn kwaadheid een auto.

Omstanders reageerden op een gewelddadige manier op de man. Er ontstond een vechtpartij, waarbij de verdachte gewond raakte aan zijn hoofd. Hij is daarvoor in het ziekenhuis behandeld.

De verdachte is, na zijn bezoek aan het ziekenhuis, voor verhoor overgebracht naar een politiecel. Hij zit nog vast. De politie doet onderzoek naar wat zich precies afgespeeld heeft.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Inzamelingsactie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’
    PREMIUM
    video

    Inzame­lings­ac­tie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’

    COLIJNSPLAAT - Mensen die hun geliefde kunnen begraven. Mariola en Edward Schmitz uit Goes zijn er stiekem jaloers op. Hun dochter Diana is al vermist sinds 13 januari, de dag dat ze vermoedelijk van de Zeelandbrug sprong en de dood vond in het ijskoude water. Haar lichaam is nooit gevonden en dat is voor het gezin onverteerbaar. Met een inzamelingsactie, die gisteren is gestart, hopen ze geld in te zamelen om haar te vinden. ,,Wij willen kunnen rouwen.”