Man (64) komt om het leven bij zware aanrijding bij Rilland

update | videoRILLAND - Bij een ongeval op de Oude Rijksweg (N289) bij Rilland is woensdagmiddag om 16.35 uur een 64-jarige man uit Berlare om het leven gekomen. Een bestelbus botste daar op een auto. 

De man was de  bestuurder van de auto. Een inzittende van de auto, een vrouw (67) uit Berlaere, en de twee inzittenden van de bestelbus, twee mannen uit Tholen van 64 en 41, zijn naar het ziekenhuis gebracht. 

Volledig scherm
© Politie

De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval. De personenauto reed vanuit de richting van de Oesterdam naar Rilland. Vermoedelijk kwam de personenauto plotseling op de verkeerde weghelft terecht. 

Er werden meerdere ambulance's, de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. Die laatste is uiteindelijk niet op de plaats van het ongeluk geweest. 

Volledig scherm
De betrokken voertuigen. © HV Zeeland

Schermen

De brandweer heeft het ongeval volledig afgeschermd met schermen. De N289 is volledig afgesloten van de Oesterdam tot de rotonde bij de carpool van Rilland. De weg is tot 20.00 uur in beide richtingen afgesloten geweest. 

Verkeer richting Tholen moest omrijden via Bergen op Zoom.

Volledig scherm
Ongeluk op de N289 © HVZeeland
  1. Familieleden van van verongelukte fietsers in Goes: ons leven heeft glans verloren

    Familiele­den van van verongeluk­te fietsers in Goes: ons leven heeft glans verloren

    MIDDELBURG - Met een grote foto onder zijn arm komt Bas Wolferts de rechtbank in Middelburg binnen. Het verliefde stel op de foto is zijn 33-jarige schoonzus Alice Dessi uit Goes en haar 30-jarige Macedonische vriend Miki Trpkovski. Ze zaten in de nacht van 28 oktober 2018 samen op een fiets toen ze bij het oversteken van de Van de Spiegelstraat in Goes werden aangereden door een auto. Ze overleefden de klap niet.