Man (64) komt om het leven bij zware aanrijding bij Rilland

update | videoRILLAND - Bij een ongeval op de Oude Rijksweg (N289) bij Rilland is woensdagmiddag om 16.35 uur een 64-jarige man uit Berlare om het leven gekomen. Een bestelbus botste daar op een auto. 

De man was de  bestuurder van de auto. Een inzittende van de auto, een vrouw (67) uit Berlaere, en de twee inzittenden van de bestelbus, twee mannen uit Tholen van 64 en 41, zijn naar het ziekenhuis gebracht. 

Volledig scherm
© Politie

De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval. De personenauto reed vanuit de richting van de Oesterdam naar Rilland. Vermoedelijk kwam de personenauto plotseling op de verkeerde weghelft terecht. 

Er werden meerdere ambulance's, de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. Die laatste is uiteindelijk niet op de plaats van het ongeluk geweest. 

Volledig scherm
De betrokken voertuigen. © HV Zeeland

Schermen

De brandweer heeft het ongeval volledig afgeschermd met schermen. De N289 is volledig afgesloten van de Oesterdam tot de rotonde bij de carpool van Rilland. De weg is tot 20.00 uur in beide richtingen afgesloten geweest. 

Verkeer richting Tholen moest omrijden via Bergen op Zoom.

Volledig scherm
Ongeluk op de N289 © HVZeeland
  1. Andere locatie voor brandweerkazerne Heinkenszand lijkt uitgesloten, ondanks protest
    PREMIUM

    Andere locatie voor brandweer­ka­zer­ne Heinkens­zand lijkt uitgeslo­ten, ondanks protest

    HEINKENSZAND - Slikken of stikken. Dat gevoel overheerst bij bewoners van de Hoefbladstraat en Clara’s Pad in Heinkenszand. Een bewonersbijeenkomst afgelopen dinsdagavond heeft de onrust rondom de komst van een nieuwe brandweerkazerne in hun ‘achtertuin’ niet kunnen wegnemen. Omwonende Kim van Sabben: ,,Het kwam op ons over alsof al voor 99,9 procent zeker is dat de kazerne er komt.”