Man (64) komt om het leven bij zware aanrijding bij Rilland

update | videoRILLAND - Bij een ongeval op de Oude Rijksweg (N289) bij Rilland is woensdagmiddag om 16.35 uur een 64-jarige man uit Berlare om het leven gekomen. Een bestelbus botste daar op een auto. 

De man was de  bestuurder van de auto. Een inzittende van de auto, een vrouw (67) uit Berlaere, en de twee inzittenden van de bestelbus, twee mannen uit Tholen van 64 en 41, zijn naar het ziekenhuis gebracht. 

Volledig scherm
© Politie

De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval. De personenauto reed vanuit de richting van de Oesterdam naar Rilland. Vermoedelijk kwam de personenauto plotseling op de verkeerde weghelft terecht. 

Er werden meerdere ambulance's, de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. Die laatste is uiteindelijk niet op de plaats van het ongeluk geweest. 

Volledig scherm
De betrokken voertuigen. © HV Zeeland

Schermen

De brandweer heeft het ongeval volledig afgeschermd met schermen. De N289 is volledig afgesloten van de Oesterdam tot de rotonde bij de carpool van Rilland. De weg is tot 20.00 uur in beide richtingen afgesloten geweest. 

Verkeer richting Tholen moest omrijden via Bergen op Zoom.

Volledig scherm
Ongeluk op de N289 © HVZeeland
 1. Start aanpak foute fruitbedrijven: meteen 1.500 kilo cocaïne onderschept
  PREMIUM

  Start aanpak foute fruitbe­drij­ven: meteen 1.500 kilo cocaïne onder­schept

  BREDA/KAPELLE - In de strijd tegen de alsmaar toenemende cocaïnesmokkel is de politie in West-Brabant en Zeeland deze week begonnen met een nieuwe aanpak: het controleren van 'verdachte’ fruitbedrijven, zo'n dertig in aantal. Dat leverde meteen succes op. In de haven van Antwerpen werd vrijdag 1.500 kilo cocaïne in beslag genomen in een container met bananen, bestemd voor een fruitbedrijf in Kapelle in Zeeland.
 2. Krabbendijkse jongeren krijgen ‘open’ hangplek aan de Oosterscheldedijk
  PREMIUM

  Krabben­dijk­se jongeren krijgen ‘open’ hangplek aan de Ooster­schel­de­dijk

  KRABBENDIJKE - Een plek om na je school of bijbaantje samen te komen om muziek te luisteren, te praten over het leven of een sigaretje te roken. Dat willen vier jongeren uit Krabbendijke. Veel wensen hebben ze niet. Een half open zeecontainer aan de Oosterschelde volstaat. Met een beetje mazzel staat die er al deze zomer én wordt hun ‘open jop’ de nieuwe standaard in de gemeente Reimerswaal.