De apotheek in Goes-Noord. Tegenover de apotheek werd drugs gedeald.
Volledig scherm
PREMIUM
De apotheek in Goes-Noord. Tegenover de apotheek werd drugs gedeald. © Google Maps

Man (37) verkocht drugs tegenover apotheek in Goes-Noord: ‘Ik ben er niks mee opgeschoten’

GOES - Het was donderdag niet zijn eerste keer in de rechtbank. De  37-jarige G.K. uit Goes werd meermaals veroordeeld voor drugshandel en -bezit. Ook nu bekende hij de strafbare feiten. Het openbaar ministerie verdenkt hem van wapenbezit en drugshandel, de voorraad lag bij zijn moeder aan de Stikkerstraat in Goes.

0 reacties

 1. Overal stalletjes langs de weg; je hoeft alleen nog te stoppen #2
  PREMIUM

  Overal stalletjes langs de weg; je hoeft alleen nog te stoppen #2

  Augustus oogstmaand. Hoe leuk is het om nu overal stalletjes langs de weg te zien. Als je het over lokaal eten hebt is dit wellicht wel het summum. Mensen die hun eigen producten uit de tuin of van het land zò verkopen. Zelf gemaakte jams, honing, vruchten of groenten. Er zijn zelfs stalletjes waar je met de pin kunt betalen. Wanneer je er op gaat letten, zullen ze je niet ontgaan. Dan is het alleen nog een kwestie van stoppen.
 2. Strijdtoneel en lichttocht voor vrede in Ovezande
  PREMIUM
  Monnikenwerk

  Strijdto­neel en lichttocht voor vrede in Ovezande

  Hoe actueel is het nieuws nog in vakantietijd? Voor wie een vliegvakantie heeft geboekt of ter vermijding daarvan voor de auto koos, zijn de weerkerende berichten over wachttijden, zoekgeraakte koffers en files actueel en urgent. We lijken uit op zorgeloos genieten, vakantie vierend of trekkend van festival naar feest. Massaal. En – niets – mag – dat – in – de – weg – staan. Na de jaren van huisarrest. Toch zijn er ook geluiden over oorlogen met talloze vluchtelingen tot gevolg. Gefocust op de eigen vakantie lijken we daaraan voorbij te gaan.