BMWi3.
Volledig scherm
BMWi3. © Getty Images/Cultura RF

Maak kennis met elektrisch rijden in Goes

GOES - Wie kennis wil maken met het rijden in een elektrische auto, kan zaterdag 31 augustus proefritten maken bij het stadskantoor in Goes. 

De dag wordt georganiseerd door de ANWB en de gemeente.  Op het parkeerterrein staan van 10.00 uur tot 16.30 uur zeven modellen klaar (BMW i3, Nissan Leaf, Volkswagen e-Golf, Hyundai Ioniq EV, Opel Ampera-e, Hyundai Kona electric en Renault ZOE). Wie zeker wil zijn van een proefrit kan het best reserveren via  anwb.nl/proefrijden

Op het parkeerterrein staat ook een rijsimulator. Die laat bezoekers ervaren wat de impact is van afleiding in het verkeer. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Feyenoord-shirt en boek als extra prijs tekenwedstrijd
    PREMIUM
    VIDEO

    Feyenoord-shirt en boek als extra prijs tekenwed­strijd

    KATS - ,,Ik vond die Feyenoord-tekenwedstrijd gelijk een hartstikke leuk idee”, zegt Matty Verkamman over de actie van de Kapelse wethouder Jon Herselman. De sportjournalist/schrijver/uitgever besloot ook een duit in het prijzenzakje te doen. Hij stelde een speciale editie van het binnenkort te verschijnen boek over de Europa Cup 1-finale van Feyenoord beschikbaar. Compleet met retro-shirt en handtekening van een speler naar keuze.