Volledig scherm
BMWi3. © Getty Images/Cultura RF

Maak kennis met elektrisch rijden in Goes

GOES - Wie kennis wil maken met het rijden in een elektrische auto, kan zaterdag 31 augustus proefritten maken bij het stadskantoor in Goes. 

De dag wordt georganiseerd door de ANWB en de gemeente.  Op het parkeerterrein staan van 10.00 uur tot 16.30 uur zeven modellen klaar (BMW i3, Nissan Leaf, Volkswagen e-Golf, Hyundai Ioniq EV, Opel Ampera-e, Hyundai Kona electric en Renault ZOE). Wie zeker wil zijn van een proefrit kan het best reserveren via  anwb.nl/proefrijden

Op het parkeerterrein staat ook een rijsimulator. Die laat bezoekers ervaren wat de impact is van afleiding in het verkeer. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Romy (22) vocht zich terug van een eetstoornis: ‘Mijn moeder had mijn kleren voor in de kist al klaargelegd’
    PREMIUM
    VIDEO | PORTRET

    Romy (22) vocht zich terug van een eetstoor­nis: ‘Mijn moeder had mijn kleren voor in de kist al klaarge­legd’

    VLISSINGEN - Ruim een jaar maakte Romy Thuy (22) uit Goes wekelijks video’s over haar eetstoornis. Het leverde haar een nominatie op voor de Vrouw in de Media Award 2019. ,,Ik heb iets kunnen betekenen voor anderen die niet meer wisten hoe ze verder moesten. Die doodsbang waren. Die zagen dat hun lichaam al aan het afsterven was; net als het mijne, op het dieptepunt van mijn ziekte. Van vrijwel allemaal weet ik dat ze zich hebben laten opnemen en met zichzelf aan de slag zijn gegaan. Dat ik die award niet gewonnen heb, maakt me niet uit. Ik heb mijn doel bereikt.”