Volledig scherm
© Wikipedia

Licht op groen voor komst van tweede Lidl in Goes

GOES - Hoewel het college zich eerder al positief uitliet over de komst van een Lidl-supermarkt aan de Marconistraat in Goes staat het licht nu echt op groen.

De gemeente start de procedure die het mogelijk moet maken dat Lidl een nieuwe supermarkt bouwt op de plek waar nu nog het voormalige Gamma-pand staat.  Volgens wethouder Loes Meeuwisse is gebleken dat een supermarkt op die locatie goed inpasbaar is. ,,Het is denkbaar dat Lidl later nog wat  grond koopt voor extra parkeerplaatsen, maar op zich kan het allemaal op de huidige kavel.’’

Goes heeft straks twee vestigingen van de discounter, want het college verlangt van het Duitse bedrijf dat ook de Lidl-vestiging in de Goese Polder openblijft.

In het Marconigebied (de woonboulevard) staat de komende jaren heel wat te gebeuren. Zo liggen er plannen om de wegenstructuur aan te passen. In dat geval verdwijnt het ‘slingerfietspad. De voormalige Renault-garage maakt wellicht plaats voor parkeerplaatsen voor de Jumbo. Die supermarkt wil z’n pand uitbreiden.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement