Het nieuwe zitje bij de supermarkt in Kwadendamme. Gerry Schrauwen en Sjors Goudswaard van de dorpsraad nemen het nieuwe mededelingenbord in gebruik, hun medebestuurslid Hennie Koens kijkt toe. Supermarkteigenaar Tom Verbeek (midden) en makers van de stoelen Patrick en Remco Moelker testen het zitje alvast.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe zitje bij de supermarkt in Kwadendamme. Gerry Schrauwen en Sjors Goudswaard van de dorpsraad nemen het nieuwe mededelingenbord in gebruik, hun medebestuurslid Hennie Koens kijkt toe. Supermarkteigenaar Tom Verbeek (midden) en makers van de stoelen Patrick en Remco Moelker testen het zitje alvast. © Johan Van Der Heijden

Kwadendamme kan nu zittend klappen

KWADENDAMME - De laatste nieuwtjes lezen, even bijkletsen met een dorpsgenoot of met een kopje koffie genieten van de zon. Dankzij de dorpsraad van Kwadendamme kan dat nu heel comfortabel en in stijl: op bankjes die gemaakt zijn van oude wijnvaten. 

  1. Rechtbank veroordeelt Bergenaar tot helft van de eis voor dealen van cocaïne

    Rechtbank veroor­deelt Bergenaar tot helft van de eis voor dealen van cocaïne

    MIDDELBURG – Een mazzeltje voor de 26-jarige B. El-A. uit Bergen op Zoom: de rechtbank in Middelburg heeft hem vandaag een taakstraf van 120 uur opgelegd, ofwel een halvering van de eis van de officier van justitie. De opgelegde eis van 12 dagen cel (voorarrest) was conform de eis. El-A. kreeg deze straf aan zijn broek, omdat hij van eind 2016 en een deel van 2017 voornamelijk de gebruikers in dorpen rond Goes had voorzien van cocaïne.