Tatiana Agureeva toont haar schilderijen in het Kerkje van Hoedekenskerke. Henk en Ina kijken op de achtergrond rond.
Volledig scherm
PREMIUM
Tatiana Agureeva toont haar schilderijen in het Kerkje van Hoedekenskerke. Henk en Ina kijken op de achtergrond rond. © Johan van der Heijden

Kunstliefhebbers speuren weer in de Zak: ‘Blij dat ik eindelijk weer kan exposeren’

HOEDEKENSKERKE - ‘Voor de eerste keer meedoen, en dan al zo'n mooi plekje toegewezen krijgen’. Tatiana Agureeva is blij dat ze haar werk kan laten zien in de kerk van Hoedekenskerke.

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Prinsenland heeft periodetitel voor het grijpen, Halsteren klopt Kruiningen; MOC’17 wint
  PREMIUM
  zaterdag 3b

  Prinsen­land heeft periodeti­tel voor het grijpen, Halsteren klopt Kruiningen; MOC’17 wint

  Met een eenvoudige 3-0 overwinning op Bruse Boys zette Prinsenland een belangrijke stap richting de eerste periodetitel. Een gelijkspel in het inhaalduel bij rode lantaarndrager SKNWK volstaat om de prijs binnen te harken. Concurrent Moc’17 kwam met de hakken over de sloot bij ZSC’62: 0-1. Halsteren won met dezelfde nipte marge bij Kruiningen. Kapelle en Tholense Boys deelden de punten: 2-2.