Kunstenares Sietske Koopman in haar atelier.
Volledig scherm
Kunstenares Sietske Koopman in haar atelier. © Sietske Koopman

Kunstenares Sietske Koopman laat werk zien in Kunstuitleen in Goes

GOES - Kunstenares Sietske Koopman uit ’s-Heer Abtskerke exposeert haar werk vanaf 12 januari bij Kunstuitleen De Bevelanden in Goes.

Koopman studeerde in 2007 af aan de Hogeschool voor de Kunsten ArtEZ in Zwolle. Nadat ze lange tijd beeldende kunst heeft gemaakt, pakte ze enkele jaren geleden het schilderen weer op. Ze laat zich onder meer inspireren door dingen die dichtbij zijn, zoals de fritesfabriek in Lewedorp en de kerktoren tegenover haar huis.  Recent maakte ze ook een serie over het baggerschip waarop haar man werkt.

De expositie wordt op 12 januari om 15.00 uur geopend. Er is dan ook muziek. De schilderijen kunnen worden bewonderd tot en met 23 februari, steeds op woensdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag is de Kunstuitleen open tussen 10.00 en 14.00 uur.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Geen laatste afscheid voor echtpaar door getouwtrek rond coronaregels bij woonzorgcentrum in Goes
    PREMIUM

    Geen laatste afscheid voor echtpaar door getouwtrek rond coronare­gels bij woonzorg­cen­trum in Goes

    GOES - De laatste wens van een echtpaar om elkaar nog één keer in Goes te zien voordat de man zou sterven, mondde woensdagavond uit in een fikse ruzie. Stichting Ambulance Wens Nederland beschuldigde woonzorgcentrum Rehoboth van onmenselijk handelen, omdat een cliënt geen afscheid mocht nemen van haar stervende man. Zorgkoepel Cedrah, waaronder Rehoboth valt, zegt dat Ambulance Wens leugens verspreidt.