Alfred Schon (links) wordt de nieuwe bedrijfsleider van Kotra Duitsland. Naast hem staat Erik de Koeijer, algemeen directeur van Kotra. Rechts op de foto: directieleden Markus Flore en  Björn Schiederkötter van de Nagel Group.
Volledig scherm
PREMIUM
Alfred Schon (links) wordt de nieuwe bedrijfsleider van Kotra Duitsland. Naast hem staat Erik de Koeijer, algemeen directeur van Kotra. Rechts op de foto: directieleden Markus Flore en Björn Schiederkötter van de Nagel Group. © Kotra

Kotra Logistics uit Yerseke slaat grote Duitse vis met jaaromzet van 12 miljoen aan de haak

YERSEKE/FRANKFURT - Kotra Logistics uit Yerseke heeft met de overname van Nagel Airfreight Frankfurt een grote Duitse vis aan de haak geslagen. ,,Hiermee zet Kotra een belangrijke stap om de distributie van vis, schaal- en schelpdieren in geheel Duitsland te kunnen verzorgen”, zegt operationeel directeur Edwin Foudraine.

De Nagel Group is één van de grootste bedrijven in Europa op het gebied van levensmiddelenlogistiek. Met de koop van Nagel Airfreight Frankfurt neemt Kotra vanaf 1 februari de visdivisie over. Kotra had al een terminal op het vliegveld van Frankfurt. Die zal worden samengevoegd met de terminal van Nagel Airfreight. Door de overname verstevigt directeur Erik de Koeijer de positie van zijn bedrijf in Duitsland en centraal Europa.