Volledig scherm
moeder Bianca Minnaard en dochter Mandy Heltzel; snuffelen tussen de rekken en tafels naar een leuke outfit; kruiningen; tweedehands kleding markt; 2019; © Marcelle Davidse

Koopjes jagen bij Kruiningse kledingbeurs

KRUININGEN - Een korte broek, jurk of jas. Rekken vol tweedehands zomerkleding hangen in de Kruiningse pop-up winkel van Kledingbank Zeeland te wachten op een nieuwe eigenaar. 

In vier dagen tijd houdt de Kledingbank aan de Weihoek twee beurzen. Woensdag en donderdag mochten Reimerswaalse minima op uitnodiging van de gemeente een gratis kledingpakket komen uitzoeken. Vrijdag (9.00 - 16.00u) en zaterdag (9.00 - 13.00u) kan iedereen zijn slag slaan in de tijdelijke winkel, die daarna weer verdwijnt. 

Met de opbrengst van de twee beurzen koopt Kledingbank Zeeland onder meer nieuw ondergoed en sokken voor in de kledingpakketten.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Een feestje met een zwart randje in Kwadendamme: ‘Het voelt een beetje alsof alles voor niets is geweest’
    PREMIUM
    VIDEO

    Een feestje met een zwart randje in Kwadendam­me: ‘Het voelt een beetje alsof alles voor niets is geweest’

    KWADENDAMME - Naar dat ene moment kijken ze maanden uit. Het publiek in rijen langs de kant. Laten zien waar je vanaf elluf-elluf aan hebt gewerkt. Maar De Pikpot moest het zaterdag voor het eerst in de geschiedenis zonder carnavalsoptocht stellen. En geeft gemengde gevoelens. ,,Achteraf had het makkelijk gekund”, zegt Gert van de Plasse van bouwclub De Puut’n. ,,Zo hard waait het niet.”