De Emté (rechts) krijgt nieuwe buren. Lidl gaat een supermarkt bouwen op de plek van het oude politiebureau en de brandweerkazerne (links).
Volledig scherm
De Emté (rechts) krijgt nieuwe buren. Lidl gaat een supermarkt bouwen op de plek van het oude politiebureau en de brandweerkazerne (links). © Willem Adriaansens

Komst tweede supermarkt naar Heinkenszand is rond - Lidl zet handtekening

HEINKENSZAND - De Lidl komt definitief naar Heinkenszand. De Duitse discounter heeft zijn handtekening gezet onder het contract met de gemeente. De nieuwe supermarkt, die tussen het gemeentehuis en de huidige Emté komt te liggen, hoopt in 2020 te kunnen gaan bouwen.

0 reacties

  1. Leonie Ton is zelf ook een grote madam in het ultralopen
    PREMIUM

    Leonie Ton is zelf ook een grote madam in het ultralopen

    SPARTA - Het was Leonie Ton nooit om een goede eindtijd te doen. De duuratlete wilde haar tweede Spartathlon - 246 kilometer van Athene naar Sparta - eenvoudigweg uitlopen, omdat ze vooraf worstelde met een kuitblessure en niet helemaal zeker wist hoe de spier zich zou houden. ,,Dat ik hier nu zevende ben geworden, verbaast mij dan ook enorm”, zei de inwoonster van Wissenkerke zaterdag vanuit de finishplaats. ,,Ik sta hier gewoon tussen de grote madammen van het ultralopen...”