De vrijwilligers van de KNRM Hansweert met hun medailles en oorkondes. Eén van de vrijwilligers kon niet aanwezig zijn. Zijn medaille is in ontvangst genomen door zijn vrouw.
Volledig scherm
De vrijwilligers van de KNRM Hansweert met hun medailles en oorkondes. Eén van de vrijwilligers kon niet aanwezig zijn. Zijn medaille is in ontvangst genomen door zijn vrouw. © KNRM/Mario Rentmeester

KNRM Hansweert viert tienjarig bestaan met medailles voor vrijwilligers

HANSWEERT - Tien mensen die zich al tien jaar vrijwillig inzetten voor de KNRM in Hansweert, hebben gisteravond uit handen van burgemeester José van Egmond een medaille en een oorkonde gekregen. Het gaat om de Vrijwilligersmedaille van de Kanselarij der Nederlandse Orden uitgereikt. Gelijk met de uitreiking van de medailles werd stilgestaan bij het tienjarig bestaan van het reddingsstation.

0 reacties

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”