Volledig scherm
Kloosterman B.V uit Kapelle is de winnaar van de Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs 2019 gewonnen. © Google streetview

Kloosterman uit Kapelle wint landelijke prijs

KAPELLE - Kloosterman B.V. uit Kapelle heeft de Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs 2019 gewonnen. Een delegatie van het bedrijf kreeg de prijs donderdag op landgoed Mariënwaerdt in Beesd uitgereikt.

Kloosterman opereert vanuit het buitengebied van Kapelle en is een dienstverlenend bedrijf op het gebied van grondverzet, transport en agrarisch loonwerk. De nadruk ligt op de verhuur van machines met ervaren en gekwalificeerd personeel.

Volgens de jury hanteert Kloosterman een werkwijze die praktisch toepasbaar is voor het overgrote deel van de agrarische en groene sector. ‘Bij dit bedrijf worden de mensen zelf aan het denken én aan het praten gezet over de kernwaarden van het bedrijf. Op een manier die geniaal is in haar eenvoud.’

De uitslag van de prijs werd donderdag in Beesd bekendgemaakt door Heidi Boussen, directeur Gezond en Veilig Werken van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Wim van den Boomen (LTO Nederland) en Jeroen Warnaar (CNV Vakmensen), werkgeversvoorzitter en werknemersvertegenwoordiger in het Stigasbestuur, reikten de prijs uit. 

Om de prijs te vieren organiseert Kloosterman dinsdagmorgen voor het personeel een ontbijt op het werk. Dat begint al om 5.30 uur, zodat alle medewerkers op tijd op hun werk kunnen zijn. Iedereen werkt namelijk ergens anders, waardoor de leiding het des te leuker vindt om een keer samen te ontbijten.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement