Volledig scherm
PREMIUM
Leden van Kloetinge Fanatics tijdens een thuiswedstrijd van VV Kloetinge. © Rolf Bosboom

Kloetinge vreest actie eigen supporters bij Goes-Hoek

KLOETINGE - Voetbalvereniging Kloetinge waarschuwt haar fanatieke aanhang om zich rustig te houden tijdens de wedstrijd Goes-Hoek, komende vrijdag. Aanleiding zijn signalen die de politie heeft dat er een actie op komst zou zijn richting supporters van Hoek.

De vroegere rivaliteit tussen beide clubs is de afgelopen tijd opgelaaid. Oorzaak is een incident bij de wedstrijd Terneuzense Boys-Kloetinge, eind november. In de rust ontvreemdden Hoek-supporters een groot spandoek van Kloetinge en poseerden met hun buit op social media.

  1. Romy (22) vocht zich terug van een eetstoornis: ‘Mijn moeder had mijn kleren voor in de kist al klaargelegd’
    PREMIUM
    VIDEO | PORTRET

    Romy (22) vocht zich terug van een eetstoor­nis: ‘Mijn moeder had mijn kleren voor in de kist al klaarge­legd’

    VLISSINGEN - Ruim een jaar maakte Romy Thuy (22) uit Goes wekelijks video’s over haar eetstoornis. Het leverde haar een nominatie op voor de Vrouw in de Media Award 2019. ,,Ik heb iets kunnen betekenen voor anderen die niet meer wisten hoe ze verder moesten. Die doodsbang waren. Die zagen dat hun lichaam al aan het afsterven was; net als het mijne, op het dieptepunt van mijn ziekte. Van vrijwel allemaal weet ik dat ze zich hebben laten opnemen en met zichzelf aan de slag zijn gegaan. Dat ik die award niet gewonnen heb, maakt me niet uit. Ik heb mijn doel bereikt.”