Volledig scherm
YouTuber Dylan Haegens tijdens de onthulling van de opbrengst van de jaarlijkse Kinderpostzegelactie. Ruim 160.000 kinderen hebben zich ingezet met de verkoop van kinderpostzegels, tulpenbollen of theepakketten. © ANP

Klimroos uit Krabbendijke opnieuw in de prijzen bij kinderpostzegelactie

KRABBENDIJKE - Maar liefst 765 euro. Indy van de Griek uit Krabbendijke wist voor dit enorme bedrag kinderpostzegels en andere artikelen te verkopen. Mede dankzij haar prestatie behoort obs De Klimroos uit Krabbendijke weer tot de landelijke top.

De twintig kinderen van groep 7/8 haalden samen 5800 euro op en mogen daardoor gratis op schoolreis naar Duinrell. ,,We zijn supertrots op onze leerlingen en uiteraard erg blij zat ze tot de topverkopers van Nederland horen", laat meester Arnold Meijer weten. De Klimroos staat al jaren in de top. ,,Ieder jaar is het weer spannend of het lukt. Je zou denken dat na 11 keer er een keer een eind komt aan de vele overwinningen, maar niet dus!”

In totaal worden dertig schoolklassen vanwege hun verkoopprestatie beloond met een schoolreisje naar Duinrell. Naast obs de Klimroos uit Krabbendijke, mogen ook leerlingen van ‘t Staepel’Of uit Renesse  en cbs de Lichtstraal uit Westkapelle naar het pretpark bij Wassenaar.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement